Γλύφα
Σταθμός Γλύφας
Ράχες
Σταθμός Ραχών
Στυλίδα
Σταθμός Στυλίδας
Καμμένα Βούρλα
Σταθμός Καμμένων Βούρλων
Άγιος Κωνσταντίνος
Σταθμός Αγίου Κωνσταντίνου
Αρκίτσα
Σταθμός Αρκίτσας


Αρχείο δημοσιεύσεων


Newsletter

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης για να λαμβάνετε άμεσα τα νέα του Π.Σ. στο e-mail σας.

Πατήστε εδώ για να εγγραφείτε.


Υποσύστημα Συλλογής Δεδομένων

Υποσύστημα Συλλογής Δεδομένων

Το υποσύστημα συλλογής δεδομένων υποβάλλει ερωτήματα (polling) ανά 10 λεπτά στους σταθμούς, προκειμένου να συλλεχθούν οι μετρήσεις των αισθητήρων. Επιπλέον, οι μετρήσεις θα συλλέγονται αυτόματα, όταν κάποια από τα παρακολουθούμενα από τους αισθητήρες μεγέθη αυξηθούν πέρα από προεπιλεγμένες τιμές (thresholds) συναγερμών. Ακόμα, το υποσύστημα θα πρέπει να δίνει τη δυνατότητα στους χειριστές του συστήματος να μεταβάλλουν, τόσο το ρυθμό ανάγνωσης των αισθητήρων μέσω ευκολόχρηστου γραφικού περιβάλλοντος, όσο και τις προεπιλεγμένες τιμές (threshold) συναγερμών.

Επίσης, το υποσύστημα θα πρέπει να δίνει τη δυνατότητα ρυθμίσεων και καλιμπραρίσματος των αισθητήρων, καθώς και ανάγνωσης των μετρήσεων του καθενός χωριστά, συλλογής δεδομένων που αφορούν στην κατάσταση λειτουργία τους, στην κατάσταση των αισθητήρων και των επικοινωνιών και απομακρυσμένης εγκατάστασης νέων εκδόσεων του firmware των αισθητήρων. Τέλος, σημειώνεται ότι πέρα από τους αισθητήρες ,το συγκεκριμένο υποσύστημα θα είναι υπεύθυνο και για την επικοινωνία και τη συλλογή εικόνων από τις εγκατεστημένες κάμερες σε κάθε σταθμό.


Ψηφοφορία

Χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα για


Συγκεκριμένα καιρικά φαινόμενα στην περιοχή
Γενική ενημέρωση και περιήγηση
Αξιοποίηση περιβαλλοντικών μετρήσεων για άλλους σκοπούς

 Χρηματοδότηση

funding logo 1funding logo 2funding logo 3funding logo 4
"Ο παρών ιστοχώρος χρηματοδοτήθηκε από το Ε.Π. Κοινωνία της Πληροφορίας στα πλαίσια του Μέτρου 2.4 «Περιφερειακά γεωγραφικά πληροφοριακά συστήματα και καινοτομικές ενέργειες». Το έργο συγχρηματοδοτήθηκε κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και κατά 20% από το Ελληνικό Δημόσιο."


Level Double-A conformance icon, 
          W3C-WAI Web Content Accessibility Guidelines 1.0 Valid CSS!